Blogg


Dagens svenske outfit #4

SKAL TIL SVERIGE MED ED (forskjølelsen min). Så ser litt ....litt....litt....litt ettellerannet ut.

-Frida

Morgen

Ugly but orginal

Her er det jeg gadd å lage..... Ugly but orginal....sikkert mere skrive feil....

Armbånd!!

Bokmerker!

-Frida.

Skulle slutte, men..

Jeg skulle jo egentlig slutte å blogge. Fordi det tar tid, jeg hadde ikke inspirasjon, å jeg klarer ikke blogge spennende. Men så tenker jeg, jeg kan jo blogge når jeg har lyst, har blitt veldig hekta på redesign og sånt. Sikkert fordi vi har et prosjekt på skolen om/med det. Så blogger vel mere om det framover, eller bare ting som dukker opp i hodet mitt. Som kan være masse rart. Nå skal jeg bare nyte kvelden og prøve å overse den plagsomme fetteren min, neida han er ikke plagsom jeg bare irriterer med over mye rart. F.eks. hvis det har kommet en plakat i et magasin eks. Topp, så kommer det den samme plakaten i et litt senere Topp magasin. Sånne ting irriterer jeg meg over.Nå skal jeg bare spille minecraft og perle noen ugly armbånd. Haha, har ikke bedre å finne på. Vil bare bruke opp perlene!

Det er dårlig lys så det ble mislykka bilder, but shit happens learn to live with it. Haha, ble sikkert skrive feil, men igjen shit happens.


-Frida

Dagens outfit #3 tror jeg

Omtale- olay night cream

Denne kremen er en av de beste kremene jeg har prøvd. Den gir resultater etter en natt. Jeg ambefaler denne på mitt sterkeste! Det er bare å skylle ansiktet og ta det på før du legger deg. Det tok litt lenger tid enn en uke å teste denne fordi jeg testa ut Sensetive day cream i tillegg. Jeg mener akkurat det samme om den. Du tar den på venter 1min og tar på sminke hvis du skal ha det. Hvis du sliter med nupper eller kviser.....eller bare vil ha en krem, så ambefaler jeg disse sterkt!

Sensetive day cream.

Night cream

-Frida.

Bursdag i dag!!!

I dag har jeg bursdag johoo! I dag blir jeg 13 år, endelig tenåring. Jeg har hatt en super dag. Jeg var på Gulskogen med Sarah og brukte masse penger. Jeg skal selvfølgelig legge ut innkjøp i morgen.

-Frida<3

Innkjøp fra gulskogen.

Jeg kom akkurat hjem fra gulskogen. Jeg kjøpte noen ting så jeg tenkte å vise det.

Foundation fra isadora 135kr. Mascara fra isadora 156kr.

Bluse/genser fra vero moda 300kr.

Olay dag krem. Har testet natt-kremen en stund nå, det kommer vurdering i morgen. 89kr

Eye makeup remover milk fra isadora. Det går i isadora vettu. Husker ikke pris.

Hade.

-Frida

Aketur

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Emilie. Vi har vært på aketur og spist nydelig kylling suppe! Skal komme med avgjørelsen av kremen i morgen. Hade.

-Frida <3

Kjempe fin utsikt!

Hei. Tror kanskje jeg vet hvordan jeg kan legge ut en videoblogg. Hør her.... vi har et gammelt digitalkamera, det har vi filma med før og spilt av på pc-en. Så jeg kan filme med det laste det opp på mamma sin pc og redigere det der. Det blir kanskje dår

Nå er jeg på finn.no å ser etter pc.

Inspirasjon=000

Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, jeg har 0 inspirasjon untatt alle videoene jeg har lagd. Så hvis dere skriver hva dere vil at jeg skal blogge om. Hvis det ikke kommer noen forslag så må jeg kanskje ta en pause til jeg får mer inspirasjon. Jeg har såklart masse inspirasjon til videoer, men har ikke nok penger til pc ennå. Men jeg sparer og har bursdag snart, så det ordner seg sikkert snart. Hade!

 

-Frida.

 

Nytt på nytt

Nå ser jeg på nytt på nytt. Hahhaha, lættis.

Bowling

Nå skal jeg snart på bowling med mamma. Jeg hadde ikke så mye å gjøre så spurte hun om jeg ville være med, så da sa jeg så klart ja.
Jeg skal legge ut noen bilder fra det senere i dag eller i morgen. Hade!

-Frida.

Jobber med designe...

Nå er designet nesten ferdig skal bare gjøre noen endringer ..... Keep holding on!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)